Tjänster

Skanstulls Kiropraktik erbjuder behandling och hälsorådgivning

Din kropp består av cirka 200 ben, 300 leder och 600 enskilda muskler som kan behöva akut behandling och förebyggande träning för att fungera smärtfritt. Skanstulls Kiropraktik har lång erfarenhet av kiropraktik och personlig rådgivning inom träning och ergonomi.

Behandling 
Skanstulls Kiropraktik hjälper dig att bli av med besvär så som värk i axlar och nacke, löparknä, tennisarmbåge, musarm, och ischias. Behandlingen innefattar både justering av leder och bearbetning av muskler.
Besöket innefattar undersökning, diagnos, behandling och träningsråd. 

Personlig träning
Genom regelbunden träning kan du förebygga skador och höja din livskvalité. Skanstulls Kiropraktik erbjuder personlig träning till dig som aldrig tränat och vill komma igång, till dig som vet hur man tränar men behöver någon som pushar och stöttar eller till dig som med hjälp av styrketräning vill utvecklas ytterligare inom din idrott

Ergonomirådgivning
Rätt hållning och varierade positioner skonar din kropp. skanstulls Kiropraktik anpassar arbetsmiljön till dina behov och förutsättningar. vi bistår både stora och små företag med vår ergonomikunskap.

Hälso-coaching
Samtal kring livstil och hälsa.

 

 

 

Tidsbokning:  Skanstulls Kiropraktik 070-433 10 68
Mottagning:  Ringvägen 109, STOCKHOLM
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290, ÅRSTA
Kontakt:  annelierosen@tele2.se

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)